Binance, som fulgte i fotsporene til BitMEX, har lansert en kontinuerlig futureskontrakt med 125 sikkerhetsstillelse.

Binance har klart å etablere seg som en av de mest pålitelige og ledende cryptocurrency-utvekslingene i feltet

En av grunnene til dette er at selskapet ikke slutter å bygge nye produkter. Fra regelmessige oversikter over nye cryptocurrencies til staking, og å bygge nye handelsfunksjoner, ser det ut til at det alltid er noe som brygges over på Bitcoin Up.

Det siste tilskuddet er noe som BitMEX er kjent for – futures med Bitcoin-sikkerheter med ekstremt høy gearing.

Binance tilbyr 125x BTC-sikkerhetsavtaler om futures

Binance Futures – den løftede handelsplattformen til Binance, har kunngjort lanseringen av den evigvarende kontrakten BTC / USD Coin-M.

Handelen startet 11. august klokken 07:00 (UTC). Det spennende og nye med denne typen kontrakter er at den bruker Bitcoin som sikkerhet i stedet for USDT, i likhet med de andre kontraktene som for tiden er på Binance Futures.

Du vil kanskje også like:

Åpen interesse for Binance Futures Opp 180% i juni til tross for lavere handelsvolum

Bulls Are Here: Binance Trading Volum overskred 12 milliarder dollar på onsdag, en ny all-time high
Bitcoin står for 78% av markedet for Cryptocurrency-derivater i Q1 2020, Study Finds
De tilgjengelige gearingsnivåene som brukere kan handle med er opptil 125 ganger, noe som er ekstremt høyt. Kontrakten er veldig lik den av BitMEX, som også bruker en Bitcoin-sikkerhetsstruktur.

Handelsgrensesnittet til den nye kontrakten er det samme som for andre futureskontrakter på Binance Futures, men i stedet for å legge inn ønsket USDT-beløp, må brukerne nå legge til „kontrakter“ der en kontrakt tilsvarer 100 USD.

Hva er en evigvarende fremtidskontrakt?

Som CryptoPotato forklarte i en detaljert Binance Futures trading guide , er det en stor forskjell mellom evigvarende og vanlige kontrakter.

Vanlige futures kontrakter utløper på et bestemt tidspunkt. I motsetning til dem, har evigvarende kontrakter ikke en fast utløpsdato – handelsmenn kan åpne og lukke dem når som helst når de vil.

Andre steder har Binance Futures også lansert en toppliste , der handelsmenn kan dele sine strategier, overskudd, posisjoner og samlede inntekter. Brukere kan følge dem og speile porteføljen sin hvis deltakeren bestemmer seg for å dele den.

Von