Förstå Bitcoin Rollercoaster

Matt McCall bäst Louis Navellier i en satsning på $ 5K … bitcoins topp sedan pullback … vad man kan förvänta sig härifrån

*** Vi kommer att vara stängda kommande måndag

Innan vi börjar, en snabb anteckning …

Våra Bitcoin Era och kundserviceavdelning kommer att vara stängda denna måndag 1/18 till ära för Dr Martin Luther King Jr.

Om du behöver hjälp hjälper vi gärna till när vi öppnar igen på tisdag.

*** Och precis så är Louis Navellier 5000 dollar fattigare

För precis en vecka sedan förlorade den legendariska investeraren sin vänliga satsning med Matt McCall om vad som skulle slå 40 000-nivån först – Dow Jones eller bitcoin.

Louis tog Dow, Matt tog bitcoin.

Det var ursprungligen inget annat än en vänlig oenighet runt kontoret tillbaka under sommaren. Det var tills vår VD, Brian Hunt, upptäckte …

Efter att ha hört deras respektive ärenden kände Brian att skillnaden i åsikt skulle vara intressant och roligt för vår InvestorPlace-läsekrets, så han bad Louis och Matt debattera deras ståndpunkter live, vilket vi gjorde redan i augusti i händelsen, „The Race to 40K. ”

Så här har de två presterat sedan …

*** Intressant, nästan så snart bitcoin toppade 40 000 dollar, vände det, vilket gav tillbaka 25%
Med tanke på detta skulle jag, om jag var Louis, sätta en asterisk genom Mattts „seger“. Men vi återkommer till det om ett ögonblick …

Först, här är Matt på sin seger:

… även om jag „vann“ vadet, skulle alla som investerar i bra aktier och / eller bitcoin vinna …

Jag är mycket hausse på aktier i år och detta årtionde. Och jag är utomordentligt hausse på bitcoin, altcoins (andra kryptovalutor än bitcoin) och blockchain-tekniken som de bygger på.

Jag ser faktiskt att bitcoin till och med slår 100 000 dollar någon gång här 2021. Det skulle vara ytterligare 155% från nuvarande priser.

Om det låter galet, tänk på att det bara tog tre veckor innan det fördubblades från 20 000 dollar till 40 000 dollar.

Låt oss nu pausa och titta på vad som har hänt med bitcoin efter att Matt publicerat sin uppdatering …

Som Matt just noterade tog det bara tre veckor för bitcoin att fördubblas. Men som långvariga investerare kommer att intyga kan det som går upp snabbt komma ner ännu snabbare. Och det är verkligen vad som hände med bitcoin.

Nedan kan du se bitcoin bryta igenom 41 500 dollar, bara för att sedan ge tillbaka 25% på bara tre dagar när det sjönk till 31 500 dollar.