Bitcoin lider, men mange institutioner ser dette som en mulighed

Bitcoin har taget det værre, men selvom flytningen måske ikke ser godt ud på papiret, viser det sig, at det går ret godt for nogle af de institutionelle forhandlere, der endnu ikke er gået ind i kryptovaluta-arenaen.

Mange institutioner bruger den nylige bitcoin-prisnedgang som en mulighed for at købe til en lavere pris og få fingrene på et aktiv, som mange virksomheder har været vanvittige over i de sidste seks måneder.

Bitcoin har taget en grim snuble

Ting tog virkelig en alvorlig vending tilbage i august sidste år, da virksomheder som MicroStrategy først begyndte at købe op tonsvis af BTC og kommentere, hvilket vigtigt aktiv det var for alle, der beskæftiger sig med kryptohandel. Derfra begyndte mange andre institutioner – såsom Square, MassMutual og Stone Ridge – at komme ind i kryptorummet, og Bitcoin Pro pris begyndte at vokse med en alarmerende hastighed.

Imidlertid kunne ingen have forudsagt det seneste institutionelle træk, der blev fremsat af Tesla, som for to uger siden købte ca. 1,5 mia. Dollar i værdi af verdens største kryptokurrencyaktiv. Alt dette blev dog gjort på et tidspunkt, hvor bitcoin handlede i $ 50.000-intervallet. Nu er det faldet med omkring $ 10.000, som nogle mener er en sund korrektion, men uanset hvad ser mange institutioner, der ikke har været involveret i krypto endnu, dette som en chance for endelig at prøve det.

Bortset fra bitcoin synes andre altcoins også at føle varmen. Aktiver som Ethereum, Ripples XRP og Stellar lider alle i skrivende stund, selvom nogle få udvalgte – såsom Cardano – oplever en lille gevinst på omkring fem procent ved pressetid.

Mange mennesker synes at tro på, at tingene i sidste ende vil tage sig op, når Coinbase fuldt ud bliver offentlig. Den populære kryptobørs har netop arkiveret papirarbejde for at blive noteret på Nasdaq, og mange analytikere og brancheeksperter tror, ​​at dette vil sætte tingene op til større ændringer i kryptorummet.

I en erklæring forklarede virksomheden:

Vores mission er at skabe et åbent finansielt system for verden. Vi bygger kryptoøkonomien; et mere retfærdigt, tilgængeligt, effektivt og gennemsigtigt finansielt system til internetalderen, der udnytter kryptoaktiver. Dette er digitale aktiver bygget ved hjælp af blockchain-teknologi.

Vi skal være klar til prisudsving

Derudover advarede virksomheden om, at volatilitet sandsynligvis ikke forsvinder når som helst, og forhandlere – sammen med kryptobaserede virksomheder som sig selv – skal være forberedt på det. Coinbase forklaret:

Vores driftsresultater har og vil svinge betydeligt på grund af kryptos meget volatile natur. Det meste af vores nettoomsætning stammer fra transaktioner i bitcoin og Ethereum. Hvis efterspørgslen efter disse kryptoaktiver falder og ikke erstattes af ny efterspørgsel efter kryptoaktiver, kan vores forretning, driftsresultater og økonomiske forhold blive påvirket negativt.