$ 31,5 millioner Satoshi-Era Bitcoin kan være til salgs

Satoshi-epoken bitcoin er konsolidert i to bulk lommebøker med totalt 2.050 BTC, verdt $ 31,5 millioner.

Konsolideringen kan være en forløper for at disse tiår gamle myntene selges på markedet.

Et massesalg på 2050 BTC og økende minerutstrømninger til børser kan utløse et betydelig bitcoin-prisfall.

Vil du vite mer? Bli med i Telegram Group og få handelssignaler, et gratis handelskurs og daglig kommunikasjon med kryptofans!

Trust Project er et internasjonalt konsortium av nyhetsorganisasjoner som bygger standarder for åpenhet.

Crypto Market Exchange ned

Et par konsoliderte Bitcoin Future beløp (BTC) til en verdi av $ 31,5 millioner, uberørt i ti år, kan snart selges på markedet etter hvert som dagens prisgevinster fortsetter.

Satoshi-era BTC-bevegelser vekker ofte betydelig oppmerksomhet i kryptorommet. Vanligvis har fokus en tendens til å være å avgjøre om myntene er en del av stashen som Bitcoins skaper utvinner i ‚ Patoshi-mønsteret .‘

2050 BTC Treffer markedet snart?

Tweeting 9. november avslørte Bitcoin-analytiker @murphsicles konsolidering av 1000 BTC (~ 15,5 millioner dollar) fra adresser som har tiår gamle blokkbelønninger. Data fra blockchain.com viser en samling av 50 BTC i myntbaserte belønninger fra 20 forskjellige adresser.

Før den første Bitcoin-halveringen i 2012 tjente gruvearbeidere 50 BTC som belønning for å lykkes med å utvinne en transaksjonsblokk.

Som vist på bildet nedenfor, har enheten som er ansvarlig for innrullingen også delt 1000 BTC-skatten i innfødte bech32 SegWit-adresser.